Flash-uri din sens opus de Marian Godina

Uneori nu e pentru cine se pregateste, ci pentru cine se nimereste. Cam asa am putea caracterisa fulminanta ascensiune a politistului Marian Godina in lumea literaturii.

Daca pana in urma cu cativa ani, domnul Godina n-avea niciun plan sa scrie vreo carte, in prezent, se poate lauda cu doua carti care s-au vandut si se vand foarte bine. Astazi, vom discuta despre prima sa carte.

Flash-uri din sens opus de Marian Godina a venit de nicaieri si a luat totul. I-a prins pe cititori si a inregistrat incasari uriase.



Prezentare
A devenit cunoscut datorita textelor cu haz de pe Facebook ce prezinta intamplari din viata de politist rutier si a reusit sa schimbe imaginea breslei sale. Flash-uri din sens opus de Marian Godina reprezinta volumul de debut al lui Marian Godina, care trece de la uniforma la condei, devenind autor cu acte in regula. O carte actuala si amuzanta care se citeste cu sufletul la gura: momente din viata de zi cu zi in care deseori te regasesti, povestiri cu talc, personaje savuroase si memorabile intalnite in trafic, limbaj autentic presarat cu (auto)ironie si umor cat cuprinde. Este cartea pe care nu te poti abtine sa nu o recomanzi unui prieten dupa ce o citesti.

Produs publicat in 2016 de Curtea Veche
Data aparitiei: Februarie 2016
Format: 130x200
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 192



artaceaiului.ro

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Insomnii de Irina Binder

Site-uri de unde poți să descarci CĂRȚI PDF GRATIS

FOAMEA DE KNUT HAMSUN